(iOS) State of Survival: The Zombie Apocalypse kryształy generatora kodów
Feb 4, 2022 6:29:04 GMT -5
Post by tarlethinkscapwest on Feb 4, 2022 6:29:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Zombie Apocalypse IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kryształy generatora kodów ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Zombie Apocalypse 2022 version ▞▞▞
Spoko, narazie poznaje ocb ale git, polecam 👍🏿
Czy ktoś sie zainteresuje tym, że nie nalicza punktu w naszym państwie? Części naprawili ale sporo osob ciągle w tyle z powodu, że w grze... Dlaczego globalny został naprawiony nieliczny? Tak się nie da grać. Nie zmienię gwiazdki dopóki się nie utrzymacie drodzy deweloperzy
Gra fajna, bez wydawania depozytów nie masz szansy nawet być przeciętnym aletem
Spamowanie, że aktualizacja jest wymagana, ale nie ma. Nie mogę zakończyć nalotów pod ziemią 15.12.21. Również po tym czasie twoje decyzje dotyczące p2w sprawiły, że każdy gracz SvS, który zostanie wyzerowany, odchodzi. Tak więc w zasadzie serwery prędzej czy później są puste. To prowadzi do tego, że nawet płacący gracz odchodzi, bo ich przyjaciele odeszli. Po prostu przedstaw, że gracze z różnicą 200m bp nie mogą się nawzajem atakować. Łatwo.
Gry nieźle, dużo treści, dużo przyspieszeń, aby skrócić długi czas tworzenia, gdy dochodzisz do wyższych poziomów.
świetna gra... ale ulepszanie i szkolenie żołnierzy trwa naprawdę zbyt długo... ale ogólnie jest naprawdę świetne...
State of Survival to wciągajaca gra akcji z gatunku Survival. Wcielamy się w ocalałych, którzy przeżyli apokalipsę. Świat został zakażony i zniszczony,
Fajna gra ale za mało walk
Ta gra jest do kitu
typowa zapłacić, aby wygrać. i nawet 10 pakietow po 23,99 naprawde poprawił poprawia stan naszego naczelnika czy mozliwosxi rozbudowy osady
W grze jest wiele zabawnych i pomysłowych pomysłów, ale głównym celem tej gry jest kupowanie gier. Nie biorę udziału w zakupach, bo opozycja może cię zniszczyć i zabrać wszystkie twoje zasoby. Więc... powoli czołgaj się.
Gra taka średnia ale tak polecam
Coraz wiecej błędów. Co aktualizacja, co event, reklamacje nie przynoszących rezultatu, developerzy uwazają sie za najmadrzejszych i robią z graczy debili.
Genialna gra
《picture+Word》State of Survival – [Android] Accepted Payment Methods ... Game Guide for State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse
Witam grze is nie gry Stan przetrwania jako miar w jakości nie najgorsza za to gra jest dość nudna
Ciągłe chwytanie pieniędzy z monotonną grą. Niewielka pomoc od członków sojuszu.
Masz duzo kasy na rządzisz
Game Guide for State of Survival: Survive the Zombie Apocalypse ... Jak powiązać konto na urządzeniu z systemem Android? State of Survival –
Sposób, w jaki masz teraz skonfigurowaną grę!!!!! Jest okropne. Powinieneś zostawić sterowanie w spokoju!!!!! To najgorsze, jakie widziałem w tej grze. Wiedz, że ludzie nie chcą już grać w tę grę. Nowi ludzie, którzy tego próbują, mówią, że zbyt trudno jest spróbować ustawić tam mężczyzn, których chcą użyć do ataku.
dobry gry
Czasami bardzo nudne, ponieważ: Zbyt wiele kliknięć, aby osiągnąć cele. Niektóre zadania zabierają zbyt dużo czasu. Dlaczego nie przyspieszyć dziesięciokrotnie zamiast tylko trzech.
Zajęło mi 2 tygodnie, zanim dział pomocy technicznej otrzymał 2 mnie 2 pomóż mi. Wtedy nie mogłem udowodnić, że to moje konto, ponieważ nie kupuję niczego do swoich kont. Odzyskałem konto, ale nie przez help desk. Gra jest fajna i nadal mi się podoba. Ale usterki są zagrożeniem.
jak dotąd całkiem nieźle, chociaż żałuję, że nie możesz przenosić stanów bez względu na poziom twojego hq. Z radością kupiłbym token, zamiast uruchamiać go od nowa. ale poza tym jest to całkiem dobra gra.
Po wczorajszej aktualizacji do nowej wersji, pojawieniu się problemu z usunięciem poprawek uczących szturmu. Okno ucznia nie rozwija się, więc nie można zrobić przeglądu kontroli ani go odesłać.
《picture+Word》State Of Survival – Punkty Talentów
od kiedy jest Migo, 👍 polecam!!! ud/ bedzie 5 ⭐ po stan scal* pozdrawiam
Wieczór że jak macie roblox i wejdzieczoe lol bez t
1.Pobierz i zainstaluj BlueStacks na PC
Za bardzo gra na nastawiony na nabycie $$$. Dramat.
Fajna, wciągająca gra niestety będzie musiała ją uruchamiać, bo bardzo dużo miejsca zajmuje przez chwilę co nowe aktualizacje, co ulepszają grę, ale uniemożliwiają funkcjonowanie. Nie mam już jak miejsca ugrać na te grę a mam 2 konta i szkoda mi ich jak i świetnego sojuszu
to niesamowita gra, ale poziom może być trudny, ponieważ musisz ulepszyć budynek, a następnie możesz awansować tylko o 3 poziomy, ale wszystko inne jest niesamowite, dobra gra
Od ost gra się nie uruchamia. Wywala na wczytywaniu bazy
Brak zmian tekstury obiektów ponoszenia poziomu
Ta gra ma bardzo dobrą grafikę, a oprogramowanie działa idealnie. To bardzo ciekawa gra.