Post by tarlethinkscapwest on Feb 4, 2022 6:19:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode napake draguljev ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
Večigralski in glasovni klepet kot pubg, ki je zelo udoben. Naredite posodobitev gnezda. V redu. Igra je nemogoča. zelo mi je všeč
Obožujem to igro!!! Rad bi samo rekel, ali lahko dodate nekaj zlatega oklepa 😔
Razlog, zakaj ji dajem 1 zvezdico, je, ker se igra ne more odpreti. Igra je zgrešena. Prosimo, popravite to napako.
Mislim, da je ta igra precej dobra, poleg tega, da je enkrat v igri nekdo z mano združil drugo ekipo in moral sem priti v njihovo bazo. Nisem uničil njihovega jajca, ker sem rad prijazen, ampak moja ekipa je uničila jajce, bilo je prijazno zame je frustrirajoče, ampak hej, ne vedo, kaj sem doživela, tako da vseeno, če se nekdo poveže s tabo, pojdi po toku in se igraj z njimi, to je vse, kar lahko priporočam.😄✌😌😊☺😇
Ali lahko popraviš situacijo. Geslo me ubija, ker me bog, ampak ko ga igram, samo izpni e-pošto, to ni moj telefon, prosim, popravil sem ga, zato ga moram izbrisati in namestiti nazaj, prosim, popravilo
Moteče je, ko ljudje zaostajajo. Ubil sem zaradi zaostanka in to v diamantni oklop.Ampak dajem pet zvezdic ⭐
To je tako dobra igra, če lahko dodate zmaja, prosim, da ima vsa ekipa svojega zmaja in spet je to tako dobra igra
To je dobra igra, toda jajca 3 ekipe so izginile 2 moštva sta izginila, toda zadnja 3. ekipa ga je ubila le eden, ki ga je nazadnje enkrat ubil, preden je razbil jajce naslednjič, ko bo ponovil, ga ni več, vendar tekma še vedno teče on je še vedno tam, vendar on je neviden, prosim dodajte nevidni del🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺💢💢🙍
Dobra je
Mislim, da mora ta igra imeti solo način in ne samo tekme s 4 ljudmi v ekipi
Precej dobro, prosim dodajte več orožja/čarovnic in Pls PLZ nadgradnje oglasne ekipe ali nekaj, kar bi to naredilo bolj zanimivo.
Všeč mi je ta igra, saj je zelo zabavna, vendar traja dolgo, da se naloži. Ko preneseš igro, potem ko je končana, potem ko vstopiš, traja dolgo, da se naložijo in drugi igralci ali hitreje kot ti 👍👍❤😠❤❤👍👍
Toliko je dodatkov, a igra je dobra 🙂😶
To je skoraj pokvarilo moj telefon, ne namestite ga, to se bo zgodilo tudi vam.
Ta igra je zanič, ko sem se prvič pridružil igri, dolgočasil sem se, ko sem se vrnil, mi ni dovolila vstopiti v igro
od nove posodobitve ne morem igrati eggwars, vsakič, ko kliknem play me pripelje do oglasa in me vrže iz aplikacije, prosim popravite to.... hvala
Všeč mi je ta igra, toda zlato traja tako dolgo, da mine, ko se sovražnik spopade na sredini, ko me prebijem, me lahko ustrelijo z anak panahom. Padel bom v temo
Napaka v igri vsakič, ko dobim samo 1 zemljevid, drugih zemljevidov ne dobim samo 1 vsakič, prosim, popravite to napako, da je tako moteča, da je igra tako dobra, zato prosim popravite to napako
Moje izkušnje so bile smeti tvoja igra je smeti popravi smaragdi stanejo veliko in težko je dobiti diamante sploh ni povratnega udarca in tvoja igra nam smeti
Res je zabavno, kako ta igra deluje, vendar mi ni všeč, kako ne moreš dobiti kock in da jih moraš kupiti s pravim denarjem😓
Ta igra je enaka kot posteljne vojne, vendar bi morali tukaj zaščititi jajca, vendar je zbiranje virov zelo različno
Soigralci ti včasih niti ne bodo pomagali in soigralci bi ti vzeli stvari. Včasih ljudje, s katerimi igraš, vedno naredijo čustveno srce, kar mi ni všeč, a navsezadnje je ta igra precej zabavna.
Ne zelo dobra igra ne bo šla v igro pravilno, moral sem počakati pol ure, da se je končala nalaganje, vendar mislim, da bi lahko bila precej epska igra, če jo naredite nekaj sprememb
Igra je dobra, vendar je težava timsko delo, nihče ne dela ekipe, če je član ekipe mrtev, potem drugi član vzame svoje predmete in jih ne vrne, prosim, dodajte možnost za glasovni klepet
Vem, da je to brezplačna različica Eggwarsa, vendar je res tako težko kupiti Minecraft in poiskati ip strežnika, ki ga ima, in enako z bedwars in drugimi načini iger.
Všeč mi je ta igra, vendar nihče ne bo dobil are egg, ker bodo šli druga jajca, vendar je super, vendar ne morem dobiti drugih jajc, ker ga je težko dobiti, vendar so drugi igralci tako profesionalni kot .Mattsun GB
Kul igra, vendar ji dajem 4 zvezdice, ker ko sem zadel sovražnika, je mene zadel en zadetek
zamik, vendar je še vedno ok za igranje. . ~
dobra igra, vendar jo morate posodobiti kot posteljne vojne
zelo mi je všeč, ker je težko, nemogoče razbiti jajce ali zaščititi jajce in je tako nemogoče igrati in mi je všeč, zato mu dajem 5 zvezdic
NALAGALNI ZASLON JE TAKO TAKO TAKO TAKO TAKO TAKO TAKO TAKO LONGGGGGGGGG, PROSIM, ODPRAVITE TA PROBLEM
Všeč mi je ta igra, neverjetna je! Toda težava je v tem, da se ob padcu dobesedno ne moreš rešiti
No, nisem vedel, kako pobrati jajca, zato sem izgubil, zmagal bi in DAL VEČ ČASA