Post by tarlethinkscapwest on Feb 4, 2022 6:16:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lost Lands 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lost Lands 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از نکات را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Lost Lands 3 2022 version ▞▞▞
یک سایت دیگر با وردپرس فارسی.
Lost Lands:Dinosaur Hunter v1.0 - بازی گرافیکی شکارچی.
یک بازی فوق العاده با گرافیک عالی آسان برای پیمایش
بازی خوب است، اما دلیل 1 ستاره گرفتن آن این است که توسعه دهندگان کلاهبردار هستند: یک نوار ردیابی وجود دارد که درصد بازی باقیمانده را به شما نشان می دهد، پس چرا تقریباً 8 ساعت گیم پلی شامل 67٪ از اتمام بازی است. و 2 دقیقه آخر 33% باقی مانده است؟ بهت میگم چرا...چون اینطور نیست. به این ترتیب آنها شما را فریب می دهند تا "سکه های اشاره" بخرید و فکر می کنند که به آنها نیاز خواهید داشت و ارزشش را خواهد داشت زیرا 1/3 بازی برای استفاده از آنها باقی مانده است... اشتباه است!
گرافیک و انیمیشن فوق العاده، اما جهنمی پر زرق و برق. بازی ثابت می ماند، نواحی هدف به طرز غیرممکنی کوچک هستند و نیاز به کلیک های مکرر دارند. سیستم Hint یا اصلا کار نکرد یا من را فریب داد. چه شرم آور است که این همه کار گرافیکی را روی بازی ای که به درستی کار نمی کند هدر دهیم.
هیجان انگیز، جذاب و چالش برانگیز. چند قسمت حشره دار و احترام کمی برای مقیاس اقلام جمع آوری شده در مورد محل استفاده از آنها. به طور فزاینده ای بهتر از سرزمین های گمشده 1 و 2، این بهترین تا کنون است.
بازی های عالی! من وقتی کوچکتر بودم با خواهر و مادرم بازی های ماجراجویی انجام می دادم و این مرا به یاد آنها می اندازد. پازل های عالی و داستان سرگرم کننده. قطعا سریال را توصیه می کنم!
سلام آقا من برای 20 راهنمایی به شما 65 پرداخت می کنم اما متوجه نشدم لطفا کمکم کنید
بازی خوب بود تا زمانی که پول سکهها را پرداخت کردم، آنها پول را از حساب بانکی من خارج کردند و هرگز سکهها را دریافت نکردند، سعی کردند آن را حذف نصب و دوباره نصب کنند، اما باز هم هیچ سکه ای نداشتند و بیشتر بازی ذخیره شده من را از دست دادند، اگر سکهها را دریافت نکردم پرداخت شده (من مدرک خرید دارم)، من پولم را پس می خواهم!!!!!
خیلی طولانی است، طرح را از دست بدهید
Lost Lands 6 (Full) v1.0.3 دانلود بازی سرزمین های گمشده6 اندروید
یک اشکالی وجود دارد که به من اجازه نمی دهد فلاسک رنگ سیاه را بگیرم یا بطری را بگذارم تا بتوانم آن را با شراب پر کنم. شما اشکال را در سرزمین های گمشده 2 برطرف کردید، بنابراین من واقعاً امیدوارم که این مشکل را برطرف کنید.
این بازی الی هست براش 5ستارم کم هتمن نسب کنید خیلییییی بازی الی ی 😃😃😃🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍
نه چندان خوب
Lost Lands 2: The Four Horsemen v1.0.0 Full (آندروید - Android)
واقعا خنده دار! آثار هنری و گرافیکی شگفت انگیز همچنین جلوه های صوتی شگفت انگیز (طرفداران ASMR دوست دارند). خط داستانی چند لایه چالش برانگیز. قطعا توصیه می شود!
خرید سرنخ های بسیار زیاد
برخی از مناطق کار نمی کند
حل معماها سرگرم کننده است و اگر گیر کردید، راهنماهایی آنلاین وجود دارد.
بازی عالی!!! به نظر می رسد و احساس می کند که شما واقعاً آنجا هستید. گرافیک عالی، هرگز خسته کننده نیست. حل پازل ها بسیار آسان است. توجه شما را حفظ می کند. نمی توانی بازی را متوقف کنم، باید ببینم بعداً چه اتفاقی می افتد! خیلی هیجان انگیز!!
بازی Lost Lands 4 مود شده • دانلود رایگان - پاتوق یو
بازی اکشن Brothers in Arms 3 v1.2.1b مخصوص اندروید ... سرزمین های گمشده ۲ – Lost Lands 2: The Four Horsemen v1.0.0 Full (آندروید – Android).
Lost Lands 1 v1.0.6 به همراه راهنمای نصب فارسی و فایل دیتا سالم و تست شده. ... مناسب برای گروه سنی: 3 سال به بالا.
بازی های خوب با گرافیک عالی.در شرف شروع سومین سری. با این حال، ممکن است آخرین مورد باشد، زیرا من از خرید نکات خسته میشوم که فقط وقتی بازی تمام میشود، بقیه را از دست بدهم. این مسخرست. من در مجموع 120 نکته استفاده نشده از دو بازی قبلی را از دست داده ام. لطفاً توسعه دهندگان، باید با بازپرداخت نکات استفاده نشده به حساب بازیکنان، این مشکل را برطرف کنید. سپس درجه بندی بازی های شما را به روز می کنم. BTW آیا تا به حال به مسائل و نگرانی های بازیکنان پاسخ می دهید؟
بازی را دوست دارم، با این حال، این قسمت به خصوص دشوار بود. وقتی سعی کردم سرنخ هایی برای کارها پیدا کنم و مجبور بودم زمان زیادی را برای انجام یک کار صرف کنم، کتاب کمک چندانی نمی کرد که به خاطر سپردن برای انجام کار بعدی به کجا باید بروم.
Ecological Sustainability in "Energy Return on Investment ...
بازی خوبی است، اما من نمی توانم آن را تمام کنم زیرا یک اشکال وجود دارد. وقتی علامت را به مجسمه ای که مینوتور دارد وارد می کنید. قرار بود کاری انجام دهد (من در مورد آن جستجو کردم)، اما وقتی روی آن ضربه می زنم. فقط چرخید و هیچ اتفاقی نیفتاد. 😑 اما من از همه بازی های شما لذت می برم.
Lost Lands: Dark Overlord HD v2.0.3 Full Unlocked – بازی فوق العاده زیبای سرزمین های گم شده اندروید همراه دیتا
عالییی بهترین بازی 💋
بازی عالی. با اینکه نمی دانستم کجا باید بروم کمی مشکل داشتم. وسط بازی هم مشکل داشت. یه جورایی قفل شد توسعه دهندگان بازی آن را برطرف می کنند. به ایمیل من جواب داد و سریع تعمیر شد. من واقعا از این بازی ها لذت می برم.
زبان هندی اضافه شد
: Hidden Object : -بازی ماجراجویی در سبک حل معما. -رویارویی با کاراکترهای مختلف افسانه ای.
دوباره قطع می شود حتی اگر آن را حذف نصب کردم و دوباره دانلود کردم اما قطع می شود که بدترین قسمت این بازی است
ما در حال دانلود آن مواد زائد نیز همراه با بازی اصلی هستیم. مهم نیست که بخواهیم جایزه بخریم یا نه
همه بازی های شما را دوست دارم اما این دومین بار است که این بازی را امتحان می کنم. پازل گل/سینه برای من باز نمی شود. من همه چیز را امتحان کرده ام.
عالی بود من تموم کردم ممنون از سازنده 🙏🙏
من عاشق بازی های شما هستم، تقریباً همه آنها را بازی کرده ام. من مشتاقانه منتظر موارد جدید هستم! من بازی های مشابه را توسط دیگران امتحان کردم و از آنها ناامید شدم. با تشکر
بدترین دانلود. با مصرف زیاد داده، بعداً پاسخی دریافت نشد
لطفا به من بگویید چرا قسمت های 3،4،5 همه دارای اشکال هستند. به دلیل این مشکل نمی توانم به جایی از بازی برسم. همچنین من می خواهم دور جایزه بخرم اما می ترسم به همین دلیل لطفاً اصلاح یا به روز کنید زیرا این تنها بازی هایی هستند که من بازی می کنم.
بازی عالی! تا الان یکی از بهترین بازی های پازلی که بازی کردم. خوشحالم که تعداد بیشتری برای انتخاب وجود دارد. من مجبور نبودم از همه نکاتم استفاده کنم، بنابراین نیازی به خرید بیشتر ندارم، اما در پایان فصل پاداش را پرداخت کرده ام. آنها سرگرم کننده هستند و کمی بیشتر از داستان هستند، اما بیشتر دوست دارم از سازندگان حمایت کنم تا آنها به ساختن بیشتر ادامه دهند. 😁
دانلود بازی Lost Lands 3 برای اندروید | مایکت
خوب نیست
راهنمای بازی Lost Lands 3: The Golden Curse (در کانال یوتیوب),Lost Lands: A Hidden Object Adventure,Lost Lands - The Wanderer,Lost Lands - Dark Overlord
گیمزکام - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
Get Farsi Input فارسی نویس - Microsoft Store
بازی عالی است، اما خیلی طولانی است که نمیتوان آن را در یک جلسه انجام داد و اگر آن را برای چند روز طولانی کنید، بسیار پیچیده است. مکانهای زیادی وجود دارند که به حفظ کردن اقدامات نیز نیاز دارند و هر بار باید از ابتدا شروع میشد. اگر نقشه مکانهایی را با کنشهای موجود نشان دهد، خوب است. تا نیمه راه را رها کرد، نه سرگرم کننده دویدن در دایره، حتی با قدم زدن.
بازی من نیست
من عاشق این سریال ها هستم بازی و بازی بسیار سرگرم کننده است. هر چند وقت یک بار گیر می کنم و مجبور می شوم از یک سرنخ استفاده کنم، اما نه خیلی وقت ها.