Post by tarlethinkscapwest on Feb 4, 2022 6:13:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové kryštály ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
Ešte som neprišiel na celú hru, ale trochu mi to pripomína runescape I a je to oveľa lepšie ako rucoy online, všetko, čo navrhujem, je pridať nejaký druh aukčného domu, ktorý sa pripojí ku všetkým vašim serverom, aby ľudia mohli nakupovať a predávať namiesto toho, aby všetci spamovali chat a snažili sa kupovať a predávať veci.
Stále si vyberám svoj účet, ale stále som uviaznutý v hlavnej ponuke
Najlepšia hra všetkých čias, veľmi sa mi páči. Za to, aby ste sa v tejto hre dostali na vrchol, nemusíte nič platiť!! :-)
Najlepšie MMORPG, aké som hral na mobile, prečo 3 hviezdičky? Super pomalá aktualizácia. RNG pre kvapky sú nevyvážené, udalosti sa stále opakujú. Túto hru hrám a užívam si ju už takmer 2 roky a spoznal som veľa priateľov, odporúčam ostatným, aby to vyskúšali.
3 hodiny drvenia na Ancient Cyclopes a ja nič nezískam Vzácnosť je príliš veľká a davy v žalári mnohých nedokážu nalákať. A toto je rpg, ktoré hrám bez bojových zručností, žiadna trieda, je to také nudné normálne biť celý deň, nazbierať nejaké materiály a to je všetko. Takto hra funguje. Spočiatku je to zábava, ale keď ju hráte dlho, zistíte, že to vôbec nie je zábava
Táto hra je skvelá práve to, čo hľadám v MMORPG, táto hra je jedinečná a zábavná
Ako zabijem netopiera pomocou mágie, neexistuje žiadny návod.
Úlohy nenapredujú
Táto hra sa mi páči, ale je trochu ťažké nájsť nejaké miesta na questy a nie je ľahké pochopiť, ako funguje craftovanie a zlepšovanie vecí. Bolo by dobré, keby existoval nejaký návod alebo tipy, ktoré by sme si mohli prečítať v hre. Hra sa mi páči, takže by ste si ju mali vyskúšať, ak máte radi mmo, ktoré sú zamerané na levelovanie (ale dobre levelovať je dôležité v každom mmo😂 😉.
môžete urobiť hru tak, aby neexistovala žiadna maximálna lvl a maximálna aktivita ... ako nekonečno robiť čokoľvek
Toto je pravdepodobne najlepšie mobilné mmorpg, aké som kedy našiel, milujem jednoduchú retro grafiku a hudbu a nepripadá mi to ako zháňanie peňazí ako v mnohých iných dnešných hrách, hrám týždeň a pol teraz a jediný problém, na ktorý som narazil, je zrútenie raz za čas, pravdepodobne asi raz alebo dvakrát denne, nie je to veľký problém, pretože nestratím žiadny pokrok, ale dúfam, že to čoskoro vyriešite, celkovo naozaj skvelá skúsenosť!
Keď použijem klávesnicu, klávesnica sa zasekne na obrazovke. musím sa znova pripojiť
Hra vyzerá ako nudná, pretože všetci hráči sú profesionáli, sard sa nedá zarobiť a je komplikovaný
No, má to pár nedostatkov Po prvé, žiadny tutoriál Nemôžete skladať predmety, ako sú rudy, ktoré spôsobujú, že prechod späť a štvrtý zaberie viac času.
Woi asw kalau mau masuk kenapa susah banget gw gak ngerti asw
Stále má chyby pri sťahovaní aktualizácie
Je to naozaj dobré... Ale.. Na hlavnej obrazovke.. zobrazuje mága, lukostrelca a bojovníka.. Napriek tomu si nemôžete vybrať svoju postavu.. je to len priamo pre bojovníka.. nemá akýkoľvek luk ako zbraň.. a nemá čarovné veci pre mágov.. Od začiatku budeš proste bojovník a nemôžeš si vybrať... Radšej som mágom... Je fajn byť bojovníkom. Ale možno môžete pridať nejakú špeciálnu zbraň, ktorá by mohla zmeniť vašu špecifikáciu... To je môj návrh.. JE TO NAOZAJ DOBRÉ!
Mody sú hrozné a vyhovujú hráčom na vysokej úrovni. Tiež tam nie je návod?
Dobré a návykové Not 5 stars je kvôli grafike a žerie dáta
Práve som začal. Nie som si istý, či existuje dom pre hráčov, ale ak nie, bolo by skvelé, keby som si ho mohol postaviť s vlastnými úložnými boxmi na ukladanie rôznych vecí. Páči sa mi, že existuje pvp, ale hru stále skúšam.
Ahoj, už sú to asi 3 roky, čo hru poznám, naozaj sa to zlepšilo s varným systémom, myslím, že by to bolo fakt super pribudli ďalšie zbrane ako palcáty, oštepy a samozrejme luk
Samotná hra je celkom slušná, zábavná, zaujímavá atď. Ale hra potrebuje trochu viac aktualizácií, oveľa menej toxickú a užitočnú komunitu, určite trochu tutoriálu alebo niečoho, pretože je na začiatku skutočne dosť mätúca.
podľa mňa hra veľmi zaostáva a svet sa nenačítava rýchlo, ale okrem toho je hra veľmi zábavná a pútavá a 4m tam máš dušu, že to nestojí až tak veľa, pretože z nich padnú nepredajné veci alebo sa im nalepí obväz na mamu a áno vela stastia v hre a vela stastia v alcamy a to je vsetko edit: Skusal som ist na gamesupport, ale nemohol som, ale skus, ci mi opravis moje neduhy miluju novy update
mením názor. Mods andmins sú k ničomu, to znamená, že nie všetci, väčšina z nich sa zaujíma len o to, kto je vyššie a ich služby sú veľmi veľmi zlé a keď mám sťažnosť, nedokážu odpovedať, že sa ani nezaujímali o nízkych hráčov. Keď niekoho zakážete, uistite sa, že viete, aký je dôvod. A neverte žiadnym patreónom, pretože míňajú peniaze, a zatiaľ čo my sme ani nemili tf, je to s vami zle. Túto hru nemôžem odporučiť.
Pekná hra. ale môžete pridať mágiu a lukostreľbu
NAJLEPŠIE RPG MILUJEM TO!! EDIT: Chápem, že hra je stále v beta verzii. Existuje veľa chýb, o ktorých viete, a keď budú opravené, ohodnotím ho 5 hviezdičkami.
Všetko je v poriadku, ale je to prvýkrát, čo som hral mmo, kde musíte míňať všetky štatistické body iba na presnosť, vďaka čomu je to zatiaľ horšie mmo, a aj keď pridáte napríklad 100 štatistických bodov v presnosti, stále dostanete ako 10 až 20 miss pri útoku na nepriateľa. Trochu hra, ktorá stráca čas.
Zvyšovanie je ťažké a kamenný golem na úrovni 150 ...... najhoršia hra všetkých čias
Roboty a cheaty sú rýchle! Skvelá hra úplne plná robotov a hackov a nie som si istý, či správa robí niečo dobré. Zmení hodnotenie, ak sa počet robotov a hackov výrazne zníži!
10/10 by odporučil skvelú hrateľnosť pekné RPG pre mobil, pekná mechanika obchodných zručností a celkovo len veľmi dobre spracované
Celkom rozumná mobilná hra funguje len na viac.funkciách a stabilite, možno prinúti príšery uhýbať sa o niečo menej a nalievajú sa acc od lvl 1 (im 42 atm) a stále im chýbajú záchvaty hmoty durring.acc.scroll buff.with acc.runes vybavený vs mob o 10 lvl nižšie Čo sa týka stability, niekedy.game.rips ťahá môj pohľad na juh a odstraňuje podlahu v blízkosti mnohých hráčov, trvá to najviac 30 sekúnd.ak sa to nevyrieši, môže to spôsobiť problémy neskôr v hre života
Pekná hra a dúfam, že môžete opraviť oneskorenie pridaním mapy a cechu