Post by tarlethinkscapwest on Feb 4, 2022 5:58:09 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Extreme Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sınırsız para hilesi ▞▞▞
▞▞▞ Extreme Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Extreme Car Driving Simulator v6.30.0 PARA HİLELİ APK, simülasyon, araba sürme ve açık dünya oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini
Mükemmel ve harika ötesi ve çok iyiiiiiiiiiiiiiiii
oyun güzel sevsin ama bazı göstergeleri var gibi her arabada aynı iç kamera görüntüsü varher arabaya farklı iç kamera olmalı ve başka haritalar yapılabilir
ama yani ben sevemedim ben oyniyinca birisini güzelleştirmek eylenceli görünüyo
oyun çok güzel ama hiç birş yok yani hep kafana göre
Oyun grafikleri çok iyi ama oynayış için aynı şeyi söyleyemem. Hiç özenilmemiş araba sürülmüyo safra
oyun güzel ama daha çok modifiye edilmiş secenekleri ve daha çok arabayı germek zorunda olmak çok yavaş bir şekilde bir şekilde para buda yarışmacısını oyundan doluyor
eskisi daha fazla
Oyun güzel ama tamamlanacak arabadan inebilmek ,multiplayer oynama,ve nisan ct nasıl 200 km basılıyor,bir para zor kazanılırse çok oyunculu araba park edilirse 2 yıldız kırm
Oyunu 5-6 seneden beri oynuyorum çok güzel bidaha yükliyim dedim ancak game çok değişmiş para zor kasılıyo ettik çok reklam var birde çok oyunculu modu olsa güzel olur (Random) jsdgrbdbdndjdhsndhdhhdjdhdydjdhdjdhddjddjhjdjdbhdjdjfkjdjjjfhfjfbhejejjdnjdgfjgzfxgjdyidyudyjfhjfgjfugdyjdgjxyidggdhzjvhocyixuxgxjgxgixgkxjgxgjjxgxxkxkyxhkxgkxgkxgjxkgxkgxhkxkgxkyxhkxykxykxhkxhkcgjchjdyoxgoxgixogxgixyxigx
Abi dışarıdan arabaya odaklanmışlar ama grafikler 0/10 ve tüm arabaların içinde aynı şeyler var
Çok sinir bozucu çok fazla reklam
Her şeyden önce bu oyunu oynuyorum güzel güzel Bir kaç dakika sonra kaldırılıyor bu yüzden tekrar kuracağımı düşünüyorum ve kurduğumda çalışamayacağını gösteriyor ve birkaç dakika sonra tekrar kuracağımı düşünüyorum yine aynı sorun gösteriyor ve kurulduğunda açılmıyor, buna o kadar kızgınım ki çalışmıyor ve size iki yıldız veriyorum.
canım istedi xd
Onu çok seviyorum çünkü tüm arabaları ve yarışları seviyorum
Üç yıldız çünkü ilk araba freni ürkütücü... Eğer frene basarsam araba 360 derece dönüyor... Ve bu can sıkıcı bir şekilde düzeltin
Tek bir eksiği var oda drift atarak para kazanma
Arabadanda inilse güzel olur ve online olsa daha güzel olur.
Bu oyun o zamanlar basit bir oyunken eğlenceliydi, ancak güncelleme ile çok daha farklı ve daha iyi görünüyor. Ama eski sürüme bağlı kalmayı tercih ederim. Ama onun dışında harika bir oyun
Efsane oyun arklar tavsiye ederim ÖNE çıksın diye rastgele: hrhdkkekekekejjejsjwjwjskndjdjdjdkdkrkrkldlrlrmrkekfkkrkrkörlrkrkrhehee ejejrkşrşrirşğrlrjrdııtoo3o oto lrldlflfljdklk | krmrhjgjgjgjgjgjgjgg = fjfjjhjjjjjhjjhhhjjfnjekejejejsjdödhs kkkelrrklrkeeıeoekokrkrkroorrllrlrprprorororroorororr {totkkrkrmrjdjjdjdjm
çok iyi. Oyun sırf videosu çok fazla yüzünden anlaşılmıyor videolar azalsın! bide hep aynı yeri gezmekten sıkıldınız Türkiye
Çok iyi bir oyun arabaları ucuz reklam dünyasının arabanızı boyatabiliyosunuz
Ağa be keşke eskisi gibi olsa şimdi bu oyuna bile eskiden reklamda olan eskiye dönsün artık paralı şeyler var. Artık kendine özgü değil şimdi gta 5 gibi oyun olmuşneskiden daha iyiydi
Oyun güzeldi ama güncellemeden önce daha iyiydi grafikler daha iyiydi ama neredeyse aynı ama daha az gerçekçi
Ben şahsen oyunu seviyorum ama sadece her 5 saniyede bir reklam alıyorum ve ayrıca oyuna eğlenceli olacak bir motosiklet mi yoksa dört tekerlekli mi ekleyebileceğinizi bilmek istiyorum.
güzel bi oyun
ERME,. EMRE ÖZYUR ALİHAN TAŞAR
Bu oyunu çok seviyorum çünkü yeni arabaların kilidini açabilirsiniz ve oyunda eğlenceli vakit geçirebilirsiniz ❤
İlk olarak, fizik hakkında bir şeyler yapın çünkü arabalar, aslında hızlanmadığınız zaman kontrol edilemez dönüşlere girer ki bu çok saçma. Kameranın ileri giderken görüntüler arasında gidip gelmesi, sonra geri geri gitmesi, arabayı atlamalar için sıraya koymaya çalışmayı inanılmaz derecede sinir bozucu hale getiriyor. Bazı 'planlar', bir arabada denemek ve ulaşmak için kesinlikle saçma yerlerde bulunur. Bunun dışında yapacak bir şey yok ve oyun sadece tavada sıkıcı, boş bir flaş.
Bu oyun çok güzel sadece birkaç eksik dışarıda 1(online oyunların gelmeli ) 2 ( arabaların bizlerin ) 3 ( spoiler gelmeli tanpon ve çamurluk ) gelmeli bu oyun daha iyi olur onun bir puan kırılmam
Oyun çok iyi ne zaman sıkilsam oynuyom reklam geliyo derseniz, interneti yaşamak için var arkadaşlar!😕😕🤨🤨☺️☺️😵 Öne çıkması için rastgele şelalesi; Jekshdkshhhsjavdksvsksckscsjscskscsj skzvzkxcsjczjsvsjscskscjscsjshs agjavziscsucvbcssvfkbsffmgsv🙃🙆🙃👏🙆🙃🙀🙃☺️🙃🙆🤤🤔🙃🤗🍑🙃🤗ahhhkbsxbsbvxb🙈✋🐎🇹🇷😨👍😫dchoagpjwdcccjwdpjcvqxdlvvxdqvsxqhpjdpuvlj😔🤔💐👍vawxihxohxwb doh hangi dilde konuştum hala bilmiyorum bu arada😘
Bu oyundan nefret ediyorum. gördüğüm en kötü oyun. çok fazla reklam. Oyun devam etse bile reklamlar gelmeye devam ediyor! Kaldır !!!!!
Bu oyunda garip bir şey var bazen çöküyor ve açtığımda açılmıyor ve ayrıca arabaya çarptığımda ekranım griye dönüyor telefonumu her zaman kapatmam veya sıfırlamam gerekiyor, düzeltebilir misin bu oyun tamam sadece 3 yıldızda
Oyun çooook güzel ama çok oyunculu modu gelse daha güzel olur hsishdudgdudhdudhdudhdydgdudgdudhdydgdudgddudvdydjdhdhdgysiacstsisgdufighdudgsrwfehdurgdjdisjsfstysgd TFF usisvstsudfsdgdusfvisstb
Oyunu beğendim ama çok fazla ADDDDS var, lütfen ekler üzerinde çalışın Teşekkürler 😊
Şimdilik üç oda gırafikler